Inici

Exposició Barcelona, la ciutat del silenci – Exposició Actual a la Galeria Jordi Barnadas

Del 15 d’octubre al 7 de novembre del 2020

 

Televisió

Data Mitjà Article
14/10/2020 Galería Jordi Barnadas ‘Barcelona, la ciutat del silenci’, de Neus Martín Royo, a la Galería Jordi Barnadas
16/10/2020 Galería Jordi Barnadas ‘Barcelona, la ciutat del silenci’, de Neus Martín Royo, a la Galería Jordi Barnadas
21/10/2020 Galería Jordi Barnadas Edificis, façanes i finestres: les obres de Neus Martín Royo a la Galeria Barnadas

 

Premsa

Data Mitjà Article
07/10/2020 Cultura Inquieta La pintora Neus Martín Royo nos invita a asomarnos a la belleza de Barcelona a través de sus fachadas
07/10/2020 Aldia.cat La mostra ‘Barcelona, la ciutat del silenci’ convida a redescobrir Barcelona a través de les seves façanes més icòniques
15/10/2020 Arquitectura y Diseño Esta exposición invita a mirar Barcelona a través de sus fachadas
15/10/2020 betevé “Barcelona, la ciutat del silenci”, exposició de Neus Martín Royo
15/10/2020 líniaeixample Silenci, façanes i confinament: Martín Royo exposa a la galeria Jordi Barnadas
15/10/2020 Traveler Otra Mirada
15/10/2020 La Ciutat La mostra ‘Barcelona, la ciutat del silenci’ convida a redescobrir Barcelona
16/10/2020 Arte Informado Barcelona, la ciutat del silenci
16/10/2020 Equinox Magazine Ce week-end à Barcelone : Festival ciné, expo et musique
16/10/2020 Guia del Ocio Neus Martín Royo. Barcelona, la ciudad del silencio
16/10/2020 Arte por Excelencias Barcelona a través de sus fachadas
16/10/2020 Descobrir Barcelona, la ciutat del silenci
22/10/2020 Le Cool Barcelona Barcelona, la ciudad del silencio, by Neus Martín Royo

Obra

Exposició London city – Catàleg

Del 16 de febrer al 14 de març – Barcelona –Sala Parés

Exposició Objectes perduts – Catàleg

Exposició Reconstrucció d’un móm – Catàleg

NY – Londres

Arqueologia Industrial

Tibidencs

Voramar

Façanes

 

Cuba

Catàleg de Barcelona a l’Havana -I’illa del Malecón

 

Trajectoria professional

Neus Martín Royo Barcelona, 1968

Llicenciada en Belles Arts per la Universitat Central
de Barcelona. Especialitat: pintura.
Arts i Oficis. Especialitat: gravat. Diputació de Barcelona.

E-mail: nmartinroyo@hotmail.com

Exposicions Individuals
Exposicions col·lectives
Premis, beques i adquisicions
Col·leccions
Bibliografia

EXPOSICIONS INDIVIDUALS

  • 2020 – “Barcelona, la ciutat del silenci”. Galeria Jordi Barnadas. Barcelona.
  • 2017 – “London City”. Sala Parés. Barcelona.
  • 2015 – “Objectes perduts”. Sala Parés. Barcelona.
  • 2014 – “Poblenou”. Casal de barri del Poblenou.
  • 2012 – “Reconstrucció d’un món”. Sala Parés. Barcelona.
  • 2010 – “De Barcelona a l’Havana”. Sala Parés. Barcelona.
  • 2007 – “Segle XX”. Sala Parés. Barcelona.
  • 2006 – “Tibidencs al Tibidabo”. Museu d´Autòmats. Barcelona.
  • 2005 – “Cases de l’illa” Galeria Artara. Maó. Menorca.“Tibidencs”. Sala Parés. Barcelona.
  • 2004 – “Entre mar i muntanya”. Sala Parés. Barcelona.
  • 2002 – “La ciutat desconeguda”. Sala Parés. Barcelona.
  • 2001 – La Galeria. Sant Cugat.
  • 2001 – Anquin´s. Galeria d´Art. Barcelona.
  • 2001 – Espai 18. Reus.
  • 2001 – Sala Parés. Barcelona.
  • 2001 – Galería Artnau. Girona.
  • 2001 – Galería Durán. Madrid.
  • 2000 – Sala Parés. Barcelona.“ La ciutat de les arts”. Galeria Pèrgamon. Barcelona.
  • 1999 – “Voramar”. Galeria Pèrgamon. Barcelona.Galería Artnau. Girona.
  • 1997 – Galería d´Art Vint-i-Dos. Igualada.”Arqueologies d´avui”, Galeria Pèrgamon. Barcelona.
  • 1996 – Galería Manel Mayoral. Barcelona.
  • 1995 – Galería Pèrgamon. Barcelona.
  • 1994 – Galería Durán. Madrid.
  • 1993 – Galería Brok. Barcelona.
  • 1992 – Galería Brok. Barcelona.
  • 1991 – Real Cercle Artístic. Barcelona.
  • 1989 – Ferran & Jordi. Barcelona.
  • 1988 – Sala Tavern. Barcelona.

EXPOSICIONS COL·LECTIVES

  • 2020 – “Realismes contemporanis”. Ajuntament de Calonge i galeria El Quatre. Castell de Calonge.
  • 2020 – “Liceus” Gran Teatre del Liceu i Sala Parés. Barcelona.
  • 2018 – “Verisme plàstic”. Foyer Gran Teatre del Liceu. Barcelona.
  • 2018​ – “Open day”. Nasty Garage. Poblenou Urban district. Barcelona.
  • 2017 – “Jordina Orbañanos i Neus Martín Royo”. Blue Frame Gallery. Barcelona.
  • 2016 – “Mirades sobre Barcelona”.Sala Parés . Barcelona.
  • 2016 – “Col·lectiva d’Estiu”.Sala Parés . Barcelona.
  • 2009 – “Petit Format”. Galería Jordi Barnadas. Barcelona.
  • 2009 – “Saló de Maig” i “Caixa d´art “. Galería Anquin´s. Reus.
  • 2008 – “Espace comun” Banc Heritage-Sala Parés. La Cave. Ginebra.
  • 2008 – “Pintors de la galería“. Sala Parés . Barcelona.
  • 2008/06 – “Ismes”. Galería d ´Art. Vilanova i la Geltrú.
  • 2008/01 – “Petit format”. Galería Jordi Barnadas. Barcelona.
  • 2008-1998 – “Saló de Maig” i “Caixa d´art”. Galería Anquin´s. Reus.
  • 2007 – “En un nou segle”.130 Aniversari. Sala Parés. Barcelona.
  • 2006 – Premi Enciclopedia Catalana. Col.legi d´Enginyers de Barcelona.
  • 2006 – “Mars”.Sala Parés. Barcelona.
  • 2006 – Col.lectiva. “Gràfica Quatre”. Galería d´art. Barcelona.
  • 2006 – “Seis propuestas”. Galeria Jorge Alcolea. Madrid.
  • 2005 – “Lectures”. Sala Parés. Barcelona.
  • 2005 – “Octubre”. Galería Ayora. Zaragoza.
  • 2004 – “Diversitats”.Forum ciutat. Sala Parés. Barcelona.
  • 2004 – “Port de Maó”. Galeria Kroma. Maó
  • 2004 – Col.lectiva de Nadal. Sala Parés. Barcelona.
  • 2004 – Col.lectiva de Nadal. Galeria Artara. Maó.
  • 2003 – “Soledades”. La Santa. Barcelona.
  • 2003 – “La Santa. X años “.Barcelona.
  • 2003 – “Marines”. Sala Parés. Barcelona.
  • 2003 – Galeria Sibman. Paris.
  • 2003 – Galeria Ariel Sibony. Paris.
  • 2003 – Col.lectiva de Nadal. Sala Parés. Barcelona.
  • 2002 – Col.lectiva d´estiu. Sala Parés. Barcelona.
  • 2002 – “Pergamon Quatre”. Galeria Pergamon. Barcelona.
  • 2002 – “Dualitats”. Sala Parés. Barcelona.
  • 2002 – “XXIV Salón de Otoño de Pintura de Plasencia”. Iglesia de San Martín. Plasencia.
  • 2002 – “Feriarte”. Galeria Durán. Madrid.
  • 2002 – Col.lectiva pequeño formato. Galeria Durán. Madrid.
  • 2001 – “Pintura Metarrealista”. The Spanish Institute. New York.
  • 2001 – “Obrim per obres”. Galeria Pèrgamon. Barcelona
  • 2001 – “Tempus fugit”. Galeria Llucià Homs. Barcelona.
  • 2000 – “Pintura Metarrealista” comisariada per Juan Bufill. València. Barcelona. Alicante
  • 2000 – I Biennal de Pintura. Fundació Agrupació Mutua. Drassanes Reials. Barcelona.
  • 2000 – “Giron”. Galería Artnau. Girona.
  • 2000 – Galeria Durán. Madrid.
  • 1999 – Artexpo´99, Sala Parés. Barcelona.
  • 1999 – “Realisme a Catalunya”, comisariada por Sergio Vila-San-Juan. Centre d´Art Sta Mónica. Barcelona.
  • 1999 – La Lonja. Zaragoza.
  • 1999 – “Vint o XXI” Pèrgamon. Barcelona.
  • 1999 – Galería Durán. Madrid.
  • 1999 – Galerie Azahar. París.
  • 1998 – “Joves guardonats Arts Plàstiques”. Generalitat de Catalunya. Tarragona.
  • 1998 – “Paisatges urbans” Anquin´s. Reus.
  • 1998 – “Fons Obert” Pèrgamon. Barcelona.
  • 1998 – Sala Parés. Barcelona.
  • 1998 – “IV Premi de pintura d´Agrupació Mutua”. Sala Maremagnum. Barcelona.
  • 1998 – “Pèrgamon 1988-1998”, Barcelona.
  • 1997 – Galería Pèrgamon. Barcelona.
  • 1997 – Artexpo´ 97. Manel Mayoral. Barcelona.
  • 1997 – “Realismes d´Avantguarda “Comisariada per Sergio Vila-San-Juan..Galeria Llucià Homs. Barcelona.
  • 1997 – Sala Blanquerna Madrid. Can Sisteré. Sta. Coloma de Gramanet i Museu d´Art Modern Tarragona.
  • 1996 – Recoletos Galería de Arte, Galería Durán. Madrid.
  • 1996 – Galería Pèrgamon, Artexpo´ 96. Manel Mayoral Barcelona
  • 1996 – “Seis individualidades”. Nolde. Madrid.
  • 1996 – “Nova Generació”. Anquin´s. Reus.
  • 1995 – Galería Pèrgamon. Barcelona.
  • 1995 – “Los idus de Marzo”. De Tursa, Galeria Durán Madrid.
  • 1995 – Galeria Manel Mayoral. Barcelona.
  • 1994 – “Al rico bodegón ma non troppo”. De Tursa. Galería de Arte. Madrid.
  • 1994 – IX Premio de Pintura L´Oreal. Arts Dialogues Européens. Maison des Arts.
  • 1994 – Georges Pompidou. Cajarc. Francia.
  • 1994 – “II Premio de Pintura Antonio Camuñas. Arquitectura y Paisaje urbano” Madrid.
  • 1994 – “XII Premio Blanco y Negro”.Casa de Vacas. Madrid.
  • 1993 – “X Aniversario Premio Durán”. Galería Durán. Madrid.
  • 1993 – “III Premi Ricard Camí” Tarragona.
  • 1993 – “III Concurs Internacional de Pintura”. Fundació Barceló. Palma de Mallorca.
  • 1993 – IX Premi de Pintura L´Oreal. Casa de Velázquez. Madrid.
  • 1993 – Premio Penagos de Dibujo. Fundación Mapfre. Madrid.
  • 1993 – Arte Santander. II Feria. Santander.
  • 1993 – “Pintura joven premiada en 1993”. Recoletos.Galeria de Arte. Madrid.
  • 1992 – “7 Noves Realitats”. Sala Vayreda. Barcelona.
  • 1992 – “XXX Concurs de Dibuix. Fundació Ynglada Guillot”. Barcelona.
  • 1992 – 1er Certamen de Pintura.Iberdrola Unex. Universidad Extremadura. Càceres.
  • 1991-93 – “Pintores pensionados del Paular”.Torreón Lozoya. Segovia.
  • 1991 – “De realitat a realitat”. Facultad de Bellas Artes. Barcelona.
  • 1990 – Becaris de la Fundació Güell. Palau Moja. Barcelona.

PREMIS, BEQUES I ADQUISICIONS

  • 2006 – Finalista i Premi d´Adquisició. “LXVII Exposición Nacional de Artes Plásticas. Valdepeñas” Ciudad Real.
  • 2005 – 1er Premi Obra Gràfica Enciclopedia Catalana.VIII Edició.
  • 2004 – Premi d´Adquisició. “LXV Exposición Nacional de Artes Plásticas. Valdepeñas” Ciudad Real.
  • 2004 – Premi d´Adquisició. “Mostra Unión Fenosa”. La Coruña.
  • 2004 – Premi d´Adquisició. “XXVI Salón de Otoño de Pintura de Plasencia”. Plasencia.
  • 2004 – Invitada a participar a la “Bienal de Pintura Ciutat de Zamora”. Zamora.
  • 2002-01 – Premi d´Adquisició. “LXIII Exposición Nacional de Artes Plásticas. Valdepeñas”. Ciudad Real.
  • 2000 – Pámpana de Plata. “LXI Exposición Nacional de Artes Plásticas. Valdepeñas”. Ciudad Real.
  • 1997 – 3er Premi “XXIX a la Pintura Jove”. Sala Parés. Barcelona.
  • 1994 – 2º Premi. “13ª Mostra d´Arts Plàstiques per a joves”. Generalitat de Catalunya. Barcelona.
  • 1994 – Beca “III Encontros na Paisaxe”. Concello O Barco de Valdeorras. Orense.
  • 1993 – 1er Premi. “X Premio de Pintura Durán”. Madrid.
  • 1992 – Finalista “12ª Mostra d´Arts Plàstiques per a joves”. Generalitat de Catalunya. Barcelona.
  • 1991 – Beca Curso de Pintores Pensionados del Paular. Palacio del Quintanar. Segovia.
  • 1990 – Beca de Pintura. Fundació Güell de Barcelona.

COL·LECCIONS

  • Ajuntament de Barcelona.
  • Autoritat Portuària de Barcelona.
  • Fundació Caixa de Sabadell.
  • Col·legi d´Assesors jurats de Barcelona.
  • Col·lecció Testimoni. Fundació Caixa de Pensions de Barcelona.
  • Patrimoni Artístic del Alcázar de Segovia.
  • Patrimoni Artístic de la Facultat de Belles Arts. Barcelona.

Encàrrecs d´obra gràfica per a entitats públiques i privades. Entre d’altres:
Enciclopèdia Catalana, Col·legi d´economistes de Barcelona, ENHER, Laboratoris Merck, Círculo de lectores,Galeria Pèrgamon etc…

BIBLIOGRAFIA

    • 2007 – Feliu Formosa. Introducció al catàleg “Segle XX”. Martín Royo. Sala Parés. Barcelona.
    • 2005 – Vila-San-Juan, Sergio. Introducció al catàleg “Tibidencs”. Martín Royo. Sala Parés. Barcelona.
    • 2005 – Revista Icària. nº 10. Papers de l ´Arxiu Històric del Poble Nou. Entrevista.
    • 2004 – Feliu Formosa. Introducció al catàleg “Entre mar i muntanya”. Martín Royo. Sala Parés Barcelona.
    • 2004 – Vicenç Altaió.Catàleg “ Diversitats”. Forum universal de les culturas. Sala Parés. Barcelona.
    • 2003 – Revista Diseño de la Ciudad. nº 37. El artista y la ciudad. Los personajes desconocidos.
    • 2002 – Jaume Vidal. Introducció “Els personatges desconeguts”. Martín Royo. Sala Parés. Barcelona.
    • 2000 – Juan Bufill. Catàleg. Pintura Metarrealista”.València. Barcelona. Alacant.
    • 2000 – Juan Bufill. Introducció al catàleg Martín Royo. Sala Parés. Barcelona.
    • 1999 – Vila-San-Juan, Sergio. “Realisme a Catalunya”. Lunwerg Editores i Generalitat de Catalunya.
    • 1999 – Centre d´Art. Sta Mónica Barcelona La Lonja. Zaragoza.
    • 1997 – Vila-San-Juan, Sergio. Catàleg “Realisme d´avantguarda”. Galería Llucià Homs.  Barcelona i Museu Modern de Tarragona.
    • 1996 – Vila-San-Juan, Sergio. Introducció al catàleg “Martín Royo” Galería Manel Mayoral. Barcelona.
    • 1994 – Revista Espiral de las Artes nº 11-12. Francisco Caballer. “Miradas pictóricas”.

Premsa

Data Mitjà Article
12/03/2018 Diana Di Nuzzo Verisme Plàstic: Nous Realismes a Catalunya
12/03/2018 CatClàssics El verisme plàstic s’instal·la al Foyer
12/03/2018 Teatralnet Arriba al Liceu l’espectacular ‘Andrea Chénier’ de David McVicar
12/03/2018 ARA Balears El Liceu presenta una exposició que vincula el realisme de les arts plàstiques amb el verisme de l’òpera
12/03/2018 Amics de La Rambla Verisme Plàstic. Nous realismes a Catalunya
12/03/2018 Aldia.cat El Liceu acull una exposició sobre el realisme vinculada a l’òpera ‘Andrea Chénier’
12/03/2018 El Nacional Los nuevos artistas realistas, en el Liceu
12/03/2018 La Vanguardia – Cultura El Liceu inaugura una exposició col·lectiva que vincula el realisme de les arts plàstiques amb el verisme de l’òpera
03/03/2017 La Vanguardia – Cultura Londres a lo Hopper
14/03/2017 Good2be ‘London City’ de Neus Martín Royo en Sala Parés
14/02/2017 La ventana del arte Neus Martín Royo – London City
14/02/2017 Barcelona Connect London City: Un viaje icónico en aceites
23/02/2017 FANTASTIC PLASTIC MAG La “London City” de Neus Martín Royo te pondrá melancólico
23/03/2017 eldiario.es El realismo pictórico de Londres
25/02/2017 Artxtu NEUS MARTÍN ROYO, “LONDON CITY”
25/02/2017 Traveler.es ‘LONDON CITY’: UN RETRATO AL ÓLEO DEL LONDRES MÁS AUTÉNTICO Y ALEJADO DE CLICHÉS
01/2017 Efectes Secundaris London City
02/2017 La Vanguardia La pintora realista Neus Martín muestra su visión de Londres en la Sala Parés
02/2017 La ventana del arte Neus Martín Royo.
02/2017 Noviembre London City – La Sala Parés inaugura la exposición London City, un retrato sentimental de la capital inglesa de la pintora realista Neus Martín Royo.
02/2017 El Punt Avui – Descobrir London City a la Sala Parés
02/2017 Ritmos21 El realismo pictórico de Londres
02/2017 ARTEINFORMADO “LONDON CITY” Exposición en Barcelona, España
02/2017 Passeodegracia.com “LONDON CITY”
08/02/2017 CATzona London City a la Sala Parés
08/02/2017 Bonart LA SALA PARÉS INAUGURA “LONDON CITY” DE NEUS MARTÍN ROYO
08/02/2017 La Vanguardia Retrato de una ciudad
20/02/2015 El Punt Avui Rastres invisibles
15/02/2015 BTV Neus Martín: 25 anys retratant racons emblemàtics de la ciutat
14/02/2015 La Vanguardia Expo: Retrato Sentimental
09/02/2015 La Vanguardia Neus Martín Royo retrata los locales singulares de su ciudad
08/02/2015 Artxtu Neus Martín Royo – “Objectes perduts”
06/02/2015 Barcelona connect Classic Establishments: An Artist’s Vision
04/02/2015 Tribuna Maresme (online) Objectes Perduts. Textos de Rafael Vallbona per als quadres de Neus Martín Royo
27/01/2015 Passeig de Gràcia Objectes Perduts: Enlace a la galería
27/01/2015 Passeig de Gràcia «Objectes Perduts»: Un Retrato Sentimental De Barcelona
27/01/2015 El Periódico Hi va haver inaguració a la Parés
26/01/2015 El Periódico BCN, retrato sentimental
23/01/2015 Nació Digital El perímetre d’intimitat
23/01/2015 enBarcelona «Objectes Perduts»
22/01/2015 Fantastic Plastic Mag La Barcelona más mítica en «Objectes Perduts» de Neus Martín Royo
22/01/2015 El Punt Avui «Objectes Perduts»
22/01/2015 El Mundo Entre Hopper y el impresionismo
19/01/2015 La Vanguardia Lugares perdidos de Barcelona. La pintora realista Neus.
15/01/2015 TimeOut Neus Martín Royo. Objetos perdidos
15/01/2015 ritmosxxi Los «Objetos perdidos» de Barcelona
14/01/2015 hoyesarte Neus Martín Royo, retratos de Barcelona
09/06/2010 La Vanguardia Josep Segú. Desde un lugar inquietante
07/06/2010 La Vanguardia Juan Bufill, Galerias de Barcelona
27/05/2010 TimeOut Barcelona Poblenou. De la fábrica a la @
28/11/2007 La Vanguardia Documental. Neus Martín Royo
10/2007 Siempre en Vanguardia Miradas
13/12/2007 El País La Galeria del Senyor Esteve
10/12/2007 Avui Galeria amb pedigrí
2007 El Periódico Els grans desconeguts
2004 Catálogo Martín Royo “Entre mar i muntanya” Text de Feliu Formosa
2005 Revista Icària nº 10 Entrevista a Neus Martín Royo
08/06/2004 Catálogo “Diversitats” Text de Vicenç Altaió
20/01/2004 Culturas. La Vanguardia Hopperiana y Mediterránea
2/2003 Revista Diseño de la Ciudad. Nº 37 El artista y la ciudad
5/2002 Catálogo Martín Royo “La ciutat desconeguda”. Sala Parés Els personatges desconeguts
2001 El Periódico Barcelona a Madrid
2000 Catàlogo “Pintura Metarrealista” Pintura metarrealista
16/06/2000 La Vanguardia Herederos del Surrealismo
28/04/2000 Levante. El Mercantil Valenciano La pintura metarrealista
20/01/2000 El País Sensacions de Solitud
21/01/2000 El Periódico Amor al paisatge urbà
21/11/1999 La Vanguardia La pintora de la memòria del Poble Nou, per Eugeni Madueño
1999 Libro “Realisme a Catalunya” Ed.Lunwerg El Renaixement del realisme a Catalunya
20/10/1999 La Vanguardia La vitalidad del Realismo
30/05/1997 La Vanguardia Paisajes subjetivos de Barcelona y Lisboa
1997 Catálogo “Realisme
d’Avantguarda”
Realisme d´Avantguarda
24/10/1997 La Vanguardia Una exposición en BCN reivindica…
24/04/1996 La Vanguardia Las ciudades reinventadas
25/04/1996 Catálogo Martín Royo en Galería Manel Mayoral En el principio estaba el barrio
07/04/1995 La Vanguardia Arqueologias personales
1994 Revista Espiral de las Artes nº11-12 Miradas Pictóricas
13/05/1994 El Punto de las Artes Martín Royo, un paisajismo alegre
15/01/1993 El Punto de las Artes Martín Royo gana el Premio Durán
13/01/1992 La Nación El X Premio

 

Contacte

Sòc Neus Martín Royo. Pots enviar-me un mail clicant aquesta imatge o bé omplint el formulari. Gràcies.

 

:

estudi pintures brutes
estudi_2
estudi